Downloads

leefstijl programma Kinderwens

Heb jij of hebben jullie een kinderwens en is er sprake van overgewicht of obesitas? Gaat het zwanger worden niet vanzelf? Jij wil graag zo gezond als mogelijk zijn, je prettig en niet belemmerd voelen en tevreden met jezelf zijn. Maar hoe pak je dit aan?

leefstijl programma gezond ZWANGER

Informatie over zwangerschap en overgewicht. Je wilt natuurlijk zo gezond mogelijk beginnen aan- of verder gaan met jouw zwangerschap om zo het risico op complicaties te voorkomen of te verkleinen.

Stoppen met roken

Stoppen met roken begeleidt vaders en moeders met het stoppen met roken. 

leefstijl programma
Gezond gezin

Heb je overgewicht? Ben je (net) vader of moeder geworden? Staat heel jouw ritme op zijn kop en/of herken jij jouw eigen lichaam niet meer?  Jij wil jouw gedrag veranderen maar hoe pak jij dat aan?

Ontspannen starten 

Informatie over ontspannen starten tijden de kraamperiode. 

Slaap coaching

Met Slaap Coaching ondersteunen we ouders in hun vraag naar hulp bij voldoende en goed slapen. 

Voedselapotheek 

Een creative werkplaats waar ontwerpers op zoek gaan naar nieuwe verbindingen tussen voeding en gezondheid. Samen met food- en health professionals leggen we cross-overs en vertalen we dat naar innovatieve producten en concepten die aanzetten tot meer bewustwording over het belang van gezond eten.

Chocobombes©

Chocobombes zijn bonbons speciaal voor de zwangere vrouw, ze zijn gevuld met een gezonde boodschap. De vullingen van de bonbons zijn met zorg samengesteld en afgestemd op de voedingsstoffen die belangrijk zijn voor een gezonde zwangerschap.

Workshops & activiteiten

In onze workshops laten we zien dat gezond eten ook makkelijk, lekker en betaalbaar kan zijn. We gaan samen proeven en ontdekken. 

Laat je inspireren en verassen door smaken. Leer spelen en werken met wat voeding voor jou kan doen op een manier die je zelf nog niet bedacht had. 

Preparing for pregnancy

Als ouder in spé wens je het allerbeste voor je aanstaande kindje. Dat begint met een gezond lichaam en een gezonde geest van de beide ouders. Preparing for pregnancy bereid jullie voor om zo optimaal mogelijk aan een zwangerschap te beginnen. Health Checks en laboratorium onderzoeken zijn mogelijk. 

Preparing for parenting

Preparing for parenting helpt jullie met het voorbereiden op één van de belangrijkste taken ooit. Het opvoeden van je kind(eren). Dat is een geweldige ervaring die je hele leven op zijn kop zal zetten, zowel positief als negatief. En hoe ga je daar nu, op voor jou de beste manier, mee om?

Expat & Spouse

Expat & spouse biedt je handvatten om in jullie nieuwe leef-, woon-, en werkomgeving je weg te vinden op het gebied van een kinderwens, zwangerschap of het opvoeden van je kind in het buitenland.