Expat & WELLCARE

PREPARING FOR PREGNANCY

Als ouder in spé wens je het allerbeste voor je aanstaande kindje. Dat begint met een gezond lichaam en een gezonde geest van de beide ouders. Preparing for pregnancy bereid jullie voor om zo optimaal mogelijk aan een zwangerschap te beginnen. 
Voor wie?
Voor aanstaande ouders die zo fit en gezond mogelijk willen beginnen aan het starten van een gezin. En voor ouders die op voorhand problemen ten aanzien van een eventuele zwangerschap uit willen sluiten.
Wat
Om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen kunnen we onderzoeken hoe het met jullie gezondheid is en wat je kan doen om zo optimaal mogelijk aan een zwangerschap te beginnen. Dat is belangrijk voor zowel de vader als de moeder. Zij spelen beiden een rol bij de conceptie. Samen maken we een plan van aanpak hiervoor. 

PREPARING FOR PARENTING

Preparing for parenting helpt jullie met het voorbereiden op één van de belangrijkste taken ooit. Het opvoeden van je kind(eren). Dat is een geweldige ervaring die je hele leven op zijn kop zal zetten, zowel positief als negatief. En hoe ga je daar nu, op voor jou de beste manier, mee om?
Voor wie?
Voor (aanstaande) ouders en opvoeders die het de moeite waard vinden om hun persoonlijke geluk, hun gezondheid, familie relaties en hun werkplezier te borgen in de drukke toekomst die op hen wacht. 
Wat
Op een leuke en ontspannen manier gaan jullie in kaart brengen wat voor jullie echt belangrijk is. We gebruiken de Healthy Parenting methodiek om na te gaan wat je hier voor nodig hebt, nog wil leren of wie je hier bij kan betrekken. Mochten jullie al samen onderweg zijn en ondersteuning wensen dan bieden we dat op een open coachende manier. 

EXPAT & SPOUSE

Expat & spouse biedt je handvatten om in jullie nieuwe leef-, woon-, en werkomgeving je weg te vinden op het gebied van een kinderwens, zwangerschap of het opvoeden van je kind in het buitenland.
Voor wie?
Voor expats en of spouses die ondersteuning willen bij het leren omgaan met de ingrijpende veranderingen welke een verhuizing naar het buitenland en het leven, wonen en werken in een nieuwe omgeving met zich mee brengt. 
Wat
Coaching en ondersteuning voor expats, spouses (en hun werkgevers) die er alles aan willen doen om zo gelukkig en gezond mogelijk te willen worden in hun nieuwe leef-, woon-, en werkomgeving. Ook om te voorkomen dat deze uitzending vroegtijdig beëindigd moet worden.

Maatwerk

Naast het reguliere aanbod, bestaat de mogelijkheid om ook losse uren aan coaching of ondersteuning (kraamhulp of pedagogische ondersteuning) af te spreken. Neem contact op voor een aanbod op maat.