OVER Healthy PARENTING

Healthy Parenting zet zich in voor veerkrachtige, gezonde en gelukkige families. De doelstellingen en vragen van de ouder(s) staan hierbij centraal.

Wij geloven in samenwerking. In de samenwerking met jou, maar je kan ook denken aan een samenwerking met jouw huisarts, de (publieke) gezondheidszorg, het consultatiebureau, jouw werkgever en/of met de gemeente. We doen dit echter enkel óf op jouw verzoek óf na dat jij daarvoor jouw toestemming hebt gegeven.

Samen met andere professionals bieden we jou een compleet pakket aan dienstverlening aan. Op een leuke locatie én op een ontspannen en verantwoorde manier. Zo ondersteunen we jouw familie bij het bevorderen van jullie gezondheid, bij het kunnen genieten van jullie gezin en werken we samen om ziekten te voorkomen.

Wij voelen de noodzaak en verantwoordelijkheid om samen met jullie mee te bouwen aan een duurzame, gezonde toekomstige generatie.

Alle digitale consulten, uitwisseling van gegevens en online contactmomenten gebeuren in een veilige beschermde omgeving. Bij Healthy Parenting ben jij de baas over jouw eigen dossier.

Healthy Parenting 'For a better U'