OVER Healthy PARENTING

Healthy Parenting zet zich in voor veerkrachtige, gezonde en gelukkige families. De doelstellingen en vragen van de ouder(s) staan hierbij centraal.

Wij bieden leefstijlprogramma's aan. Onze leefstijlprogramma's bestaan uit een erkende gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) met extra aandacht voor relevante leefstijlonderwerpen. Wij hebben voor onze leefstijlprogramma's Kinderwens, Zwanger en Gezond gezin in de basis gekozen voor de GLI Coaching op Leefstijl (COOL). 

Daarnaast bieden we het Healthy Parenting programma aan. Dit leefstijlprogramma bestaat uit acht interactieve groepsbijeenkomsten. Hierin coachen we deelnemers op  het aanleren van gezondheidsvaardigheden, het vergroten van de eigen effectiviteit, het zelfvertrouwen en het krijgen en houden van een gezonde leefstijl. De workshops worden aangevuld met interactieve Healthy Parenting cafe's.

We bieden de deelnemers en de professionals een compleet pakket aan dienstverlening aan. Op een ontspannen en verantwoorde manier. Zo ondersteunen we elke familie bij het bevorderen van hun gezondheid, bij het kunnen genieten van hun gezin en werken we samen om ziekten te voorkomen.

Wij geloven in samenwerking. In de samenwerking met jou, maar je kan ook denken aan een samenwerking met jouw medisch professional, de GGD en/of met de gemeente.  

Wil je meer weten? Mail dan naar info@healthyparenting.nl