Stoppen met roken  coaching

Ontspannen starten

Ontspannen starten ondersteunt op de gebieden waar jij dat nodig hebt. Bijvoorbeeld door coaching in combinatie met extra gezinshulp voor een aantal uur per week, zodat je nét wat meer tijd krijgt om te herstellen en te wennen aan de nieuwe situatie. 
Voor wie?
Voor ouders en opvoeders die extra hulp en ondersteuning willen inschakelen ergens tijdens de eerste zes maanden ná de bevalling. Of bijvoorbeeld voor opa's en oma's die dit cadeau willen geven.
Wat
Bij Healthy Parenting kun je kiezen uit verschillende soorten van ondersteuning om jou en jouw partner of gezin ontspannen te laten starten. Als een extra luxe door meer praktische ondersteuning aan huis in te kopen of als noodzaak omdat die ondersteuning nog onontbeerlijk is. Denk hierbij aan een partner die zijn/haar werkzaamheden weer op moet pakken of grootouders die terug moeten keren naar hun thuisland terwijl jij die extra handen nog niet kan of wil missen. Bij ontspannen starten werken we sámen naar de oplossing toe die het best bij jullie past. 

Stoppen met roken

Stoppen met roken begeleidt vaders en moeders met het stoppen met roken. Zowel vóór, tijdens als na de zwangerschap. De stoppen met roken coaching wordt vergoed vanuit het basispakket van je ziektekosten verzekering.
Voor wie?
Voor ouders die behoefte hebben aan ondersteuning en/of coaching om te stoppen met roken. 


Wat
Bij Healthy Parenting kun je kiezen uit verschillende coaching methodes op het gebied van stoppen met roken. Op deze manier heb je een ruime keuze en werken we sámen naar de oplossing toe die het best bij jou past. 

Slaap Coaching

Met Slaap Coaching ondersteunen we jou en jouw partner om weer voldoende en goed te kunnen slapen. Of bij het leren inslapen en doorslapen van jouw/jullie kind(eren) zonder ze eindeloos te moeten laten huilen. Goed en voldoende slapen is belangrijk voor je hele gezondheid.
Voor wie?
Voor ouders en opvoeders van kinderen vanaf 4 maanden tot en met 12 jaar. 

Voor jongeren tussen de 12-18 jaar maken we altijd een programma op maat waarbij we hen intensief betrekken.


Wat
Bij Healthy Parenting kun je kiezen uit verschillende pakketten op het gebied van Slaapcoaching. Daarnaast bieden we een programma op maat aan. Op deze manier heb je een ruime keuze en werken we sámen naar de oplossing toe die het best bij jullie past. 

Maatwerk

Naast het reguliere aanbod, bestaat de mogelijkheid om ook losse uren aan coaching of ondersteuning (praktische gezinshulp of pedagogische ondersteuning) af te spreken. Neem contact op voor een aanbod op maat.